De dag rustig beginnen met een kopje koffie, ’s avonds gezellig barbecueën bij de voortent en daarna neerploffen in een lekker zacht bed. Het is de ideale vakantie voor veel Nederlanders. Elk jaar trekken we eropuit met onze welbekende sleurhutten. Bent u van plan om dit zonnige voorbeeld te volgen? En wilt u een caravan kopen in Zwolle of omgeving? Louwdijk Caravans biedt een gevarieerd assortiment.

Caravan Zwolle

Louwdijk Caravans beschikt over een assortiment van ruim zestig tweedehands caravans in alle soorten en maten. Kiest u voor een rond- of treinzit? Slaapt u het liefst op een enkel bed, dwarsbed of lengtebed? In wat voor auto rijdt u? En welke vakantiebestemmingen wilt u bezoeken? Aan de hand van uw wensen selecteren we passende occasions, zodat uw zoektocht effectief van start gaat.

Van Dethleffs tot Wilk en Home Car

Ons assortiment wordt gekenmerkt door Duitse merken, waarbij de standaard al zeer uitgebreid is. De meeste caravans zijn voorzien van een groot dakluik, een boiler en ringverwarming, zodat u geniet van hoog comfort. Een greep uit onze merken:

  • Bergland
  • Kip
  • LMC
  • Sprite

Bekijk ons gehele assortiment

Caravan accessoires

Koopt u een caravan in Zwolle, dan schaft u het liefst gelijk de bijbehorende accessoires aan. Denk aan een mover, voortent, luifel of fietsenrek. Bij Louwdijk Caravans kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft. We bieden accessoires van allerlei merken, zoals Doremá, StarCamp, Goldcamp en Walker. Op dit moment beiden we onze accessoires nog niet online aan maar u kunt ons altijd vragen naar de voorraad.

Snelle levering incl. BOVAG-onderhoudsbeurt

Heeft u de perfecte caravan met bijbehorende accessoires gevonden, dan kunnen we hem vaak binnen een week afleveren. Indien gewenst geven we de caravan voor de aflevering een BOVAG-onderhoudsbeurt. Zo bent u verzekerd van garantie en gaat u bovendien veilig op weg.

Caravan inruilen of financieren

Inruilen is mogelijk. Daarbij zijn we niet alleen geïnteresseerd in caravans, maar ook in campers, auto’s en boten. Uw aankoop financieren? Op dat gebied werken we samen met IC-Finance, een betrouwbare partij in leningen.

Caravan kopen Zwolle

Woont u in de regio Zwolle, dan is Louwdijk Caravans altijd in de buurt. Ideaal bij vragen, maar ook wanneer u accessoires nodig heeft. Meer weten over ons assortiment en de mogelijkheden? Kom gerust eens langs of neem contact op. We kijken graag hoe we u een fijne vakantie kunnen bezorgen!