Zaterdagmiddag. De boodschappen zijn binnen en het huis is aan kant. Tijd om op pad te gaan en te kijken naar een caravan voor de aankomende vakantie. Zoekt u een caravan in Rijssen of omgeving? Dan is een bezoek aan Louwdijk Caravans de moeite waard. We bieden een uitgebreid assortiment met ruim zeventig occasions van uiteenlopende merken. Elke caravan heeft unieke eigenschappen, waardoor er altijd wel een bij zit die uw hart sneller laat kloppen.

Caravan kiezen

Overwintert u elk jaar met uw partner in een Spaanse badplaats? Trekt u met uw kinderen richting de Middellandse Zee? Of wilt u een rondreis maken door Scandinavië? Slaapt u het liefst in een tweepersoonsbed, eenpersoonsbed of stapelbed? En gaat uw voorkeur uit naar een rondzit of een treinzit? Wanneer u bij ons komt, stellen wij u allerlei vragen. We proberen uw wensen zo goed mogelijk te inventariseren, zodat we een juiste selectie van caravans kunnen maken. Op die manier heeft u gelijk een duidelijk beeld van de mogelijkheden.

Caravancentrum Rijssen

Louwdijk Caravans is een caravancentrum vlakbij Rijssen dat bekendstaat om de goede kwaliteit. We bieden caravans van alle gerenommeerde merken. Een greep uit ons aanbod:

  • Bergland
  • Kip
  • LMC
  • Sprite

Ook verkopen we de caravanaccessoires die u nodig heeft. Denk aan een mover, een voortent en een sterke fietsendrager. Met deze accessoires kunt u zonder zorgen op vakantie.

Caravan kopen

Koopt u een caravan bij ons caravancentrum bij Rijssen? Dan kunnen we hem vaak binnen één tot twee weken leveren. We voeren een onderhoudsbeurt uit en zetten de caravan op naam, zodat u nergens omkijken naar heeft. Wilt u uw oude caravan inruilen? Dat kan. Het is zelfs mogelijk om een motor, auto of sloep bij ons aan te bieden. Bovendien kunt u uw aankoop financieren via onze betrouwbare partner IC-Finance.

Caravan Rijssen

Bent u op zoek naar een caravan in Rijssen? Kom dan gerust eens langs, de koffie staat klaar. We gaan graag met u in gesprek om te kijken welke caravan bij uw wensen past. Heeft u vragen over uw caravan of accessoires? Een mooie zomer begint bij Louwdijk Caravans, dus bel of mail gerust!