Woont u in Drenthe en wilt u uw caravan verkopen? Louwdijk Caravans is gespecialiseerd in caravan inkoop in Drenthe. Bij ons bent u verzekerd van een goede prijs en een snelle afhandeling. We doen er alles aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Hoe werkt het?

Dat we het u gemakkelijk proberen te maken, merkt u direct. We komen uw caravan namelijk bekijken op de plek waar hij staat. Dat kan bij u thuis op de oprit zijn, maar ook in de stalling. Vervolgens bepalen we een goede prijs. Bent u het met deze prijs eens, dan maken we de verkoop rond. We betalen het bedrag contant of per bank, regelen het RDW-vrijwaringsbewijs en halen de caravan zelf op. Kortom: u heeft nergens omkijken naar.

Inkoop caravans Drenthe

Louwdijk Caravans is een caravancentrum in Dedemsvaart. De inkoop van caravans in Drenthe vormt een belangrijk deel van onze werkzaamheden. We kopen caravans in van uiteenlopende merken, waaronder Knaus, LMC, Fendt, Dethleffs, Eriba, Adria en Bürstner. Ook hebben we interesse in alle soorten indelingen. Van rondzit tot treinzit en van stapelbed tot Frans bed, elke indeling is welkom. De leeftijd van uw caravan speelt geen rol, net als de staat. Een deukje is voor ons geen probleem.

Louwdijk Caravans

De een verkoopt de caravan vanwege ziekte of de wens om voortaan verre reizen te maken. De ander kijkt ondertussen alweer naar een nieuw exemplaar. Behoort u tot die laatste groep? Kom dan eens bij ons langs. We beschikken over een assortiment van zo’n zeventig occasions, waardoor er altijd wel een caravan is die aan uw wensen voldoet. Uiteraard helpen we u bij uw zoektocht. We inventariseren uw wensen en stellen op basis daarvan een passende selectie samen. Heel overzichtelijk.

Caravan inkoop Drenthe

Louwdijk Caravans is dé specialist op het gebied van caravan inkoop in Drenthe. Overweegt u uw caravan te verkopen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan dit formulier in of neem contact op voor het maken van een afspraak. We kijken graag of we samen met u tot een overeenkomst kunnen komen waar we allebei blij van worden.