Een verse baguette bij het ontbijt, lekker dutten in de zon en zo vaak mogelijk de barbecue aansteken. Veel Nederlanders doen in de vakantie niets liever dan kamperen. Met de caravan uiteraard. Ziet u uzelf al zitten deze zomer? En wilt u een caravan kopen in Hardenberg of omgeving? Kom dan naar Louwdijk Caravans. Bij ons vindt u een groot en gevarieerd assortiment.

Caravan Hardenberg

Wie een tweedehands caravan zoekt, is bij Louwdijk Caravans aan het juiste adres. We bieden ruim zestig occasions. Iedere occasion heeft zijn eigen formaat en indeling. We zijn dan ook benieuwd naar uw wensen. Kiest u voor een trein- of rondzit? Op wat voor soort bed slaapt u het liefst? Met wat voor auto reist u? En welke landen bent u van plan te bezoeken? Aan de hand van uw voorkeuren kijken we welke caravan het best bij u past.

Van Beyerland tot Hobby en Knaus

Louwdijk Caravans staat bekend om de Duitse degelijkheid. In ons assortiment vindt u voornamelijk Duitse merken die standaard van hoge kwaliteit zijn:

  • Bergland
  • Kip
  • LMC
  • Sprite

Bekijk het gehele assortiment Caravans van Louwdijk.

Accessoires caravan

Een caravan is pas compleet wanneer u over alle accessoires beschikt. Louwdijk Caravans begrijpt dat. Heeft u een mover, voortent, luifel of fietsenrek nodig? Bij ons kunt u kiezen uit een groot aanbod accessoires van onder meer Goldcamp, Walker, Doremá en StarCamp. De accessoires die we aanbieden staan op dit moment nog niet online, informeer ons over de mogelijkheden.

BOVAG caravan

Louwdijk Caravans levert snel, maar altijd met oog voor kwaliteit. Graag voorzien we uw caravan bij aflevering van een BOVAG-onderhoudsbeurt. Prettig, want zo weet u zeker dat uw caravan tiptop in orde is en u veilig op reis gaat.

Caravan financieren of inruilen

Uw huidige caravan inruilen? Dat kan. Het is zelfs mogelijk om uw camper, auto of boot aan te bieden. Ook kunt u ervoor kiezen om uw aankoop te financieren. Hierin werken we samen met IC-Finance, een professionele partner op het gebied van leningen.

Caravan kopen Hardenberg

Een caravan kopen in Hardenberg of omgeving? Louwdijk Caravans is altijd in de buurt. Handig bij vragen, maar ook wanneer u vlak voor de vakantie nog wat accessoires wilt aanschaffen. Benieuwd naar onze voorraad occasions? Komt gerust eens kijken of neem contact op voor meer informatie. We doen er alles aan om u veel vakantieplezier te bezorgen!