Wie een caravan in Raalte of omgeving zoekt, mag Louwdijk Caravans zeker niet missen. Louwdijk Caravans beschikt over een assortiment van ruim zeventig occasions, geeft advies en levert snel. Hierdoor hoeft u zich alleen maar bezig te houden met de leuke dingen. Wilt u bijvoorbeeld in een ronding zitten of tegenover elkaar? Slapen de kinderen in een stapelbed of in aparte bedden? En niet te vergeten: waar gaat de reis dit jaar naartoe?

Caravancentrum Raalte

Louwdijk Caravans is een caravancentrum vlakbij Raalte. We verkopen occasions van allerlei merken. Een greep uit ons aanbod:

  • Bergland
  • Kip
  • LMC
  • Sprite

Ook vindt u bij ons caravanaccessoires van onder meer Doremá, StarCamp, Truma, Goldcamp, Reich, Kronings, Powrmover, Walker en Enduro. U kunt op vakantie nu eenmaal niet zonder luifel, voortent of mover.

Caravan kopen

We proberen u zo goed mogelijk te helpen bij de aankoop van een nieuwe caravan. Daarom laten we op basis van uw wensen passende occasions zien. We vertellen u over de eigenschappen van deze occasions en geven advies, zodat u op basis daarvan een weloverwogen keuze kunt maken. Heeft u de perfecte caravan gevonden en wilt u tot aankoop overgaan? Dan zetten wij de caravan voor u op naam. Ook voorzien we hem van een professionele onderhoudsbeurt. Een snelle levering vormt ons uitgangspunt: vaak staat de caravan binnen een tot twee weken voor u klaar.

Financieren of inruilen

Het is mogelijk om uw nieuwe caravan te financieren. Wij werken op dat gebied samen met IC-Finance. Ook kunt u ervoor kiezen om een voertuig in te ruilen, zoals een caravan, auto, motor of sloep. Op die manier houdt u extra budget over voor tijdens uw vakantie. Bijkomend voordeel is dat wij het RDW-vrijwaringsbewijs regelen. U heeft dus nergens omkijken naar.

Caravan Raalte

Zoekt u een caravan in Raalte of omgeving, dan is Louwdijk Caravans altijd in de buurt. Ons caravancentrum bevindt zich op nog geen halfuur rijden van Raalte. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Of wilt u meer weten? Bekijk ons actuele aanbod op de website, neem contact op of kom langs. We helpen u graag, zodat u met veel plezier een goede aankoop kunt doen.