Wie in de buurt van het toeristische Ommen woont, proeft elke dag van de ontspannen vakantiesfeer. Caravans rijden af en aan, zeker in de zomermaanden. Droomt u zelf ook van zo’n mooie caravan? En zoekt u een caravan in Ommen of omgeving? Kom dan kijken bij Louwdijk Caravans. We bieden een uitgebreid assortiment van ruim zeventig occasions. Uiteraard nemen we de tijd om u te helpen bij uw zoektocht. Samen kijken we welke caravans aansluiten bij uw wensen en budget.

Caravancentrum Ommen

Louwdijk Caravans is een caravancentrum vlakbij Ommen. Zoekt u een caravan, dan helpen wij u graag op weg. Omdat we ons assortiment goed kennen, kunnen we snel een passende selectie samenstellen. Prettig, want zo heeft u gelijk een idee van de mogelijkheden. Ook verrassen we u graag met nieuwe inzichten, zodat u in staat bent om de juiste keuzes te maken.

Van Dethleffs tot Knaus

We vinden het belangrijk dat u geniet van uw vakantie. Daarom gaan we voor kwaliteit. En dat merkt u direct: we verkopen occasions van alle gerenommeerde merken:

  • Bergland
  • Kip
  • LMC
  • Sprite

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor alle benodigde accessoires. Denk aan een voortent, maar ook aan een mover of een fietsendrager voor uw elektrische fiets. Heeft u een caravan gevonden? Dan voorzien we hem van een onderhoudsbeurt. Vervolgens zetten we hem voor u op naam, zodat de caravan bij aflevering direct vakantieklaar is. U kunt dezelfde dag nog vertrekken!

Inruilen of financieren

Wilt u een caravan inruilen? Dat kan. Het is zelfs mogelijk om uw auto, sloep of motor bij ons aan te bieden. We kijken hoe het voertuig eruitziet, bepalen de prijs en verzorgen de administratieve afhandeling. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw aankoop te financieren. We werken samen met IC-Finance, een professionele partner op het gebied van leningen.

Caravan Ommen

Bent u op zoek naar een caravan in Ommen of omgeving? Ons caravancentrum ligt op slecht een kwartier rijden van Ommen, dus kom gerust eens langs. Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag? Neem dan contact op. We doen er alles aan om u een leuke vakantie te bezorgen!