Bent u op zoek naar een caravan in Nieuwleusen of omgeving? Op nog geen kwartier rijden vindt u Louwdijk Caravans. Dit caravancentrum in Dedemsvaart beschikt over een assortiment van meer dan zeventig occasions. Nog nooit geweest? Kom dan snel een keer onze kant op.

Caravancentrum Nieuwleusen

Louwdijk Caravans is een caravancentrum in Nieuwleusen dat bekendstaat als een van de grootste caravancentra in de regio. We bieden caravans van alle bekende merken, waarbij de standaard vaak al heel uitgebreid is. Een greep uit onze merken:

  • Bergland
  • Kip
  • LMC
  • Sprite

Ook hebben we oog voor de indeling. Kiest u voor een rond- of een treinzit? Gaat u voor een enkel bed, dwarsbed of lengtebed? Welke vakantiebestemmingen staan er op uw wensenlijstje? Hoe groot is uw gezelschap? En met wat voor auto reist u? Door uw wensen te verzamelen, kunnen we caravans presenteren die voor u interessant zijn. Zo gaat u uw zoektocht effectief van start.

Caravanaccessoires

Wanneer u een caravan koopt, heeft u ook accessoires nodig. Denk aan een luifel of voortent. Of aan een fietsendrager voor uw elektrische fiets. Louwdijk Caravans verkoopt caravanaccessoires van alle bekende merken, zoals Walker, Doremá, StarCamp, Goldcamp, Reich, Kronings, Truma, Powrmover en Enduro. Welke accessoires het best bij uw caravan passen? Daarover adviseren we u graag.

Caravan kopen

Heeft u de caravan van uw dromen gevonden? Dan start het aankoopproces. We voorzien de caravan van een professionele onderhoudsbeurt en zetten hem op naam. Indien gewenst kunt u uw oude caravan bij ons inruilen. Hetzelfde geldt voor een sloep, motor of auto waar u niets meer mee doet. Bereiken we overeenstemming over de prijs, dan verrekenen we die met het aankoopbedrag van uw nieuwe caravan.

Caravan Nieuwleusen

Zoekt u een caravan in Nieuwleusen of omgeving, dan is Louwdijk Caravans altijd in de buurt. Ideaal bij vragen, maar ook op momenten dat u accessoires nodig heeft. Binnen een kwartier bent u bij ons. Wilt u meer weten? Bekijk ons actuele aanbod op de website of kom langs. We verrassen u graag met nieuwe inzichten, zodat u in staat bent om de juiste keuzes te maken.