Wie aan de vakantie denkt, denkt aan kamperen met de caravan. Gezellig samen zuidwaarts rijden, een lekker bruin kleurtje krijgen en hamburgers bakken op de barbecue. Het ultieme vakantiegevoel! Wilt u deze vakantie optimaal van dit gevoel genieten? En bent u op zoek naar een caravan in Hoogeveen of omgeving? Bij Louwdijk Caravans vindt u het exemplaar dat het best bij uw reisgezelschap past.

Caravancentrum Hoogeveen

Bezoekt u ons caravancentrum vlakbij Hoogeveen, dan treft u een assortiment van meer dan zestig occasions. Elke occasion heeft unieke kenmerken. Wij zijn benieuwd: welke zitopstelling spreekt u het meest aan? Voor wat voor soort bed kiest u? En welke vakantielanden staan er op uw verlanglijstje? Door te luisteren naar uw wensen, komen we tot een mooie selectie. Grote kans dat daar de perfecte occasion tussen zit!

Van Knaus tot Kip Hoogeveen

Welke merken we verkopen? Van Knaus tot Kip, bij ons komt u alle bekende namen tegen:

  • Bergland
  • Kip
  • LMC
  • Sprite

Bekijk het gehele assortiment Caravans van Louwdijk.

Caravan accessoires

Wilt u comfortabel kamperen, dan heeft u meer nodig dan alleen een caravan. U kunt bijvoorbeeld niet zonder voortent. Ook een mover of fietsenrek komt vaak goed van pas. Louwdijk Caravans beschikt over een ruim assortiment caravan accessoires, zodat u met een complete uitrusting richting uw vakantiebestemming vertrekt.

Caravan Hoogeveen

Woont u in de buurt van Hoogeveen en bent u op zoek naar een caravan of caravanaccessoires? Via de N48 rijdt u binnen twintig minuten naar ons caravancentrum. Vindt u de perfect occasion, dan kunnen we hem vaak binnen een week afleveren. En dat inclusief BOVAG-onderhoudsbeurt. Neem voor meer informatie over ons assortiment gerust contact op of kom langs. Met ruim zestig occasions is er meer dan genoeg te zien!