Al maanden kijkt u ernaar uit: de zomervakantie. Lekker uitslapen, doen waar u zin in heeft en mooie bestemmingen verkennen. Hoe kan dat nu beter dan met een caravan? U bent vrij om te gaan en staan waar u wilt, waardoor u het échte vakantiegevoel ervaart. Wilt u een caravan kopen in Emmen of omgeving? Louwdijk Caravans biedt een ruim assortiment van zo’n zeventig occasions. De kans is dus groot dat u een exemplaar vindt dat aan uw wensen voldoet.

Caravancentrum Emmen

Louwdijk Caravans is een caravancentrum vlakbij Emmen. Wanneer u bij ons langskomt, inventariseren we uw wensen. De indeling van de caravan vormt daarbij een belangrijk uitgangspunt. Gaat uw voorkeur uit naar een treinzit of een rondzit? En kiest u voor een Frans bed, stapelbed of twee aparte bedden? Op basis van uw wensen maken we een selectie van passende caravans. Heel overzichtelijk.

Van Hobby tot Fendt

We bieden caravans van alle merken. De standaard van onze caravans is luxe, zeker bij de bekende namen:

  • Bergland
  • Kip
  • LMC
  • Sprite

Bekijk het gehele assortiment caravans van Louwdijk

 

Caravanaccessoires

Ook voor caravanaccessoires kunt u bij ons terecht. We verkopen onder meer voortenten, movers en fietsendragers en zijn dealer van merken als Doremá, StarCamp, Goldcamp, Reich, Kronings, Truma, Powrmover en Enduro. Zo vertrekt u met een complete uitrusting richting uw bestemming. Het genieten kan beginnen!

Caravan kopen

Heeft u een caravan gevonden die aan uw wensen voldoet? Dan geven we de caravan een onderhoudsbeurt en leveren we hem binnen één á twee weken bij u af. We zetten de caravan ook voor u op naam. Zo heeft u nergens omkijken naar. Daarnaast is het mogelijk om uw oude caravan of een auto, sloep of motor in te ruilen. We controleren het voertuig, stemmen een prijs af en zorgen voor het vrijwaringsbewijs.

Caravan Emmen

Zoekt u een nieuwe caravan in Emmen of omgeving? Neem contact op of kom gerust eens langs. Omdat we ons assortiment goed kennen, kunnen we u snel op weg helpen. We geven advies en nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden. Want dat u van een fijne vakantie geniet, staat bij ons voorop!