Leuke campings, handige kampeerspullen en de mooiste boeken. Tijdens uw vakantievoorbereidingen zijn ze allemaal voorbijgekomen. Nu de caravan nog. Zoekt u een caravan in Assen of omgeving? Louwdijk Caravans beschikt over een assortiment van ruim zeventig occasions. Grote kans dat er een caravan tussen staat die bij uw vakantieplannen past.

Caravan kopen in Assen

Een caravan kopen in Assen is heel eenvoudig. U komt bij ons langs en geeft uw wensen door. Met hoeveel mensen gaat u op reis? Waar wilt u naartoe? En welke indeling spreekt u aan? Op basis daarvan bepalen we welke caravans voor u de moeite waard zijn om te bekijken. Besluit u een caravan bij ons te kopen? Dan voorzien we hem van een professionele onderhoudsbeurt en zetten we de caravan op naam. Vervolgens kunnen we hem vaak binnen een tot twee weken leveren. Kortom: alles wordt geregeld, u hoeft alleen nog maar uw spullen in te pakken.

Caravancentrum Assen

Louwdijk Caravans is gevestigd in Dedemsvaart, dat op zo’n veertig minuten rijden van Assen ligt. Bij ons caravancentrum vindt u occasions van uiteenlopende merken, zoals Adria, Dethleffs, Hobby, Eriba, LMC, Knaus, Bürstner en Fendt. Daarnaast bieden we keuze uit verschillende indelingen, waardoor we voor ieder reisgezelschap een oplossing hebben. Wilt u caravanaccessoires kopen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Van luifels tot fietsendragers, met onze accessoires weet u zeker dat u met een complete kampeeruitrusting op vakantie gaat.

Een greep uit ons aanbod:

  • Bergland
  • Kip
  • LMC
  • Sprite

 

Caravan inruilen

Natuurlijk wilt u na de aankoop van een nieuwe caravan een zakcentje overhouden voor tijdens de vakantie. Daarom heeft u bij ons de mogelijkheid om een ander voertuig in te ruilen. Dat kan uw oude caravan zijn, maar ook een auto, motor of sloep. Bereiken we overeenstemming over de prijs, dan verrekenen die met het aankoopbedrag van uw nieuwe caravan. Bovendien regelen we het RDW-vrijwaringsbewijs.

Caravan Assen

Wilt u een caravan in Assen kopen? Bekijk ons actuele aanbod op de website, neem contact op of kom langs bij ons caravancentrum. We nemen graag de tijd om naar uw wensen te luisteren en u van een goed advies te voorzien. Er is immers niets leuker dan u een fijne vakantie bezorgen!