Zoekt u een caravan in Almelo of omgeving? Louwdijk Caravans beschikt over een verrassend assortiment: u vindt bij ons ruim zeventig occasions. De perfecte start voor uw zoektocht dus. Bij die zoektocht staat u er niet alleen voor. We inventariseren uw wensen en geven op basis daarvan een rondleiding. Van rondzit tot treinzit en van Hobby tot Knaus, dankzij het grote aanbod heeft u alle keuze. We zijn benieuwd naar uw wensen!

Caravancentrum Almelo

Louwdijk Caravans is een caravancentrum vlakbij Almelo. Of u nu duizenden kilometers door Scandinavië reist, via de Route du Soleil naar de Middellandse Zee trekt of elk jaar op uw vaste stek in Drenthe staat, samen gaan we op zoek naar een caravan die bij u past. Omdat we het belangrijk vinden dat u van een fijne vakantie geniet, zijn al onze caravans van goede kwaliteit. Dat ziet u terug in de merken die wij bieden.

Een greep uit ons aanbod:

  • Bergland
  • Kip
  • LMC
  • Sprite

Bekijk het gehele assortiment caravans van Louwdijk

Caravanaccessoires

Wanneer u met een caravan op pad gaat, heeft u accessoires nodig. Denk aan een fietsendrager voor uw elektrische fiets, maar ook aan een goede voortent. En wat dacht u van een mover? Wij verkopen alle accessoires die u nodig heeft voor een zorgeloze vakantie. Handig, want zo beschikt u in één keer over een complete uitrusting.

Caravan inruilen

Bij het kopen van een caravan speelt uw budget uiteraard een rol. Om het u gemakkelijk te maken, bieden we de mogelijkheid om bij ons een voertuig in te ruilen. Dat kan uw oude caravan zijn, maar ook een auto, sloep of motor. We bekijken het voertuig, stemmen een prijs af en verzorgen de complete afwikkeling: van het vrijwaringsbewijs tot het op naam zetten van de nieuwe caravan.

Caravan Almelo

Bent u op zoek naar een caravan in Almelo of omgeving? Bel, mail of kom langs bij Louwdijk Caravans. We geven advies en nemen de tijd om u te helpen. Vindt u een caravan die aan uw wensen voldoet? Dan voorzien we de caravan van een onderhoudsbeurt en leveren we hem binnen twee weken af. Een ding staat vast: vanaf dat moment kan de vakantie niet snel genoeg beginnen!